ZANG TIP VAN DE WEEK!

december 22, 2018
Posted in Zangles
december 22, 2018 Jeroen Heiliegers

ZANG TIP VAN DE WEEK!

 Zorg voor voldoende rust in je spreken. Pas je spreektempo iets aan, hierdoor ben je beter te verstaan en je geeft je stem ook meer kans om tot rust te komen. Ook gaat een te hoog spreektempo vaak gepaard met te weinig adempauzes, dit voelt niet fijn en is ook meer belastend voor de stem.

Heb je vragen over zingen, zangles of over de tips die wij geven? Stuur dan een berichtje en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag!

Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?

Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: