WEETJE VAN DE WEEK!

december 2, 2018
Posted in Zangles
december 2, 2018 Jeroen Heiliegers

WEETJE VAN DE WEEK!

[vc_section][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1543226756541{background-color: #f20c7c !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1543327426162{background-color: #ffffff !important;}”]In 1854 heeft men pas ondervonden hoe de stem werkt. Aan het uiteinde van de luchtpijp, in het strottenhoofd, bevinden zich de stembanden. De stembanden zijn twee dunne vliesjes die gaan trillen als er lucht uit de longen langs de luchtpijp omhoog komt. Bij kinderen is het verschil nog moeilijk te onderscheiden wat je ook vaak ziet bij The Voice Kids dat de jury niet weet of een jongen of meisje staat te zingen! Tussen 12 en 15 jaar zijn de stembanden volledig volgroeid. Bij een jongen zorgen de hormonen dat de stembanden langer en dikker worden wat zorgt voor meer volume maar ook een lagere toon. Dit verandert de jongensstem in een mannenstem. De meisjesstem verandert niet heel veel naar een vrouwenstem en is dan ook moeilijker te onderscheiden. Mannen hun stem zijn vaak lager en luider dan de vrouw wat dus komt door de verschillen in de stembanden![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Heb je vragen over zingen, zangles of over de tips die wij geven? Stuur dan een berichtje en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_header title=”Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?”][/ut_header][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

[/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles![/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner][ut_btn button_text=”Meer informatie over onze prive zanglessen” button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2F%23section-prive-zangles|||” button_text_color=”#ffffff” button_background=”#f20c7c”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: