VOORSTELLING VAN DE WEEK: FROZEN!

november 28, 2018
november 28, 2018 Jeroen Heiliegers

VOORSTELLING VAN DE WEEK: FROZEN!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Elke dinsdag zullen we aandacht geven aan een nieuwe musicals of voorstellingen die in het theater spelen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”none”]De hotste nieuwe musical nu op Broadway

In New York zijn op dit moment een groot aantal interessante, nieuwe musicals te zien. Hieronder een nieuwe musical, gebaseerd op een populaire film, die bij de Tony Awards van afgelopen jaar de meeste nominaties ontvingen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][ut_animated_image size=”large” align=”right” image=”3548″ effect=”none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Na de razendpopulaire Disneyfilm uit 2013, met Kristen Bell en Idina Menzel als de stemmen van de twee hoofdrollen, kon een musicalversie natuurlijk niet uitblijven. Het verhaal van de musical is ongeveer gelijk aan dat van de film; prinses Elsa en haar zusje Anna wonen in Arendelle met hun ouders. Elsa blijkt magische (ijs)krachten te hebben en na het overlijden van hun ouders zondert Elsa zich af omdat ze bang is haar krachten niet onder controle te hebben. De zusjes groeien uit elkaar en tien jaar later wordt Elsa gekroond tot koningin, en voor het eerst in lange tijd komen er weer mensen op het kasteel, tot grote vreugde van Anna. Na de kroning verliest Elsa per ongeluk de controle over haar krachten en vlucht de stad uit. Anna gaat naar haar op zoek om haar te helpen, onderweg geholpen door Kristoff, rendier Sven en sneeuwpop Olaf.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=b0T6N6sevm4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]In de film zitten maar acht nummers, daarom zijn voor de musical nieuwe nummers geschreven door Kristen Anderson-Lopez en haar man Robert Lopez (die ook verantwoordelijk was voor de muziek van The Book of Mormon en Avenue Q), met als muzikaal hoogtepunt het nummer “Monster”, gezongen door Elsa. Caissie Levy, die al in heel veel Broadwayshows heeft gespeeld, zoals Les Miserables, Ghost, Rent, Wicked en Hairspray om er maar een paar te noemen, speelt de rol van Elsa, met Patti Murin (o.a. Wicked) als haar zusje Anna. Zowel rendier Sven als sneeuwpop Olaf worden in de musical door acteurs met poppen gespeeld.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][ut_animated_image size=”large” align=”right” image=”3547″ effect=”none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”none”]FUN FACT!

De jurk waarin Anna het nummer “Love is an Open Door” zingt, weegt bijna tien kilo! Daarin doet ze onder andere een handstand en wordt ze door Hans op allerlei manieren opgetild en rondgedraaid.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_header title=”Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?”][/ut_header][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

[/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles![/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner][ut_btn button_text=”Meer informatie over onze prive zanglessen” button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2F%23section-prive-zangles|||” button_text_color=”#ffffff” button_background=”#f20c7c”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: