Team

 

Jeroen Heiliegers

Jeroen Heiliegers

Jeroen Heiliegers

Eigenaar / Docent

Even voorstellen...

Jeroen Heiliegers heeft de Musical4daagse opgericht in 2014. Hij is afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium te Haarlem. Naast het hoofdvak zang, dans en spel heeft hij veel geleerd op het gebied van lesgeven.

Jeroen is docent en muzikaal leider bij de Musical4daagse. Daarnaast geeft hij bij Zanglessen Haarlem privé zangles. Meer informatie is te vinden op www.zanglessenhaarlem.nl

Naast de Musical4daagse werkt Jeroen voor verschillende kindermusicals als zangcoach en muzikaal leider.

Energiek

98%

Gemotiveerd

95%

Doelgericht

97%

Caroline Leardini

Even voorstellen...

Caroline Leardini is sinds januari 2014 docent bij de Musical4daagse. In 2014 is zij afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium te Haarlem. Naast hoofdvak zang, dans en spel heeft zij veel geleerd op het gebied van lesgeven.

Caroline is docent en script schrijver bij de Musical4daagse. Daarnaast geeft zij bij Zanglessen Haarlem privé zangles en auditietrainingen. Meer informatie hierover is te vinden op www.zanglessenhaarlem.nl

Naast de Musical4daagse is Caroline regisseur bij veel kindermusicals en zangcoach bij selectiegroepen als vooropleiding voor een Conservatorium.

Doelgericht

94%

Inspirerend

98%

Creatief

99%
Caroline Leardini

Caroline Leardini

Script schrijver/Docent

Docenten

Nienke van der Linden

Nienke van der Linden

Nienke van der Linden

Docent

Even voorstellen...

Nienke van der Linden is sinds de zomer van 2018 bij de Musical4daagse. Zij is in 2013 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. In 2014 ronde zij aan dezelfde opleiding haar stage jaar af waarin zij vijf voorstellingen schreef en speelde.
Nienke is docent bij de Musical4daagse. Zij gaat met de kinderen 4 dagen aan de slag, regisseert en choreografeert de musical van begin tot eind.
Buiten de Musical4daagse om is Nienke nog op andere plekken actief.
Zo geeft zij al 5 jaar allround danslessen aan kinderen van 1,5 tot 13 jaar bij Dance-point Dance Masters. Geeft zij al 3,5 jaar musicallessen bij de Telekids Musicalschool. Heeft zij afgelopen seizoen de zaal regie gedaan van ‘Koning Bobbel’ en treed zij zelf ook nog op als zangeres en danseres.

Assertief

99%

Enthousiast

98%

Geduldig

94%