Team

Jeroen Heiliegers

Even voorstellen…

Jeroen Heiliegers heeft de Musical4daagse opgericht in 2014. Hij is afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium te Haarlem. Naast het hoofdvak zang, dans en spel heeft hij veel geleerd op het gebied van lesgeven.

Jeroen is docent en muzikaal leider bij de Musical4daagse. Daarnaast geeft hij bij Zanglessen Haarlem privé zangles. Meer informatie is te vinden op www.zanglessenhaarlem.nl

Naast de Musical4daagse werkt Jeroen voor verschillende kindermusicals als zangcoach en muzikaal leider.

Jeroen Heiliegers Musical4daagse

Directeur / Muzikaal leider /Oprichter

Script schrijver / Marketing / Oprichter

Caroline Leardini

Even voorstellen…

Caroline Leardini is sinds januari 2014 docent bij de Musical4daagse. In 2014 is zij afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium te Haarlem. Naast hoofdvak zang, dans en spel heeft zij veel geleerd op het gebied van lesgeven.

Caroline is docent en script schrijver bij de Musical4daagse. Daarnaast geeft zij bij Zanglessen Haarlem privé zangles en auditietrainingen en is zij coach bij CeeOne – Coaching

Naast de Musical4daagse is Caroline regisseur bij veel kindermusicals en zangcoach bij selectiegroepen als vooropleiding voor een Conservatorium.

Stefanie Bijlsma

Even voorstellen…

Stefanie is sinds 2018 bij de musical4daagse. Is geboren in Duitsland, moeder van 2 volwassen kinderen en woont al 30 in Nederland.
In Duitsland heeft ze een pantomime cursus gevolgd en speelde ze bij een openlucht theater.
Zij volgde in Nederland een coupeuse opleiding en werkt al ruim 20 jaar in de modebranche.
Toen haar kinderen op de Willink school zaten, studeerde zij samen met de kinderen van groep 8 de eindmusical in, bedacht het decor en bedacht samen met de kinderen en de leerkracht de kostuums.
Sinds 2013 is zij lid van een musicalvereniging. Bij de musicalvereniging OVA is zij sinds 3 jaar verantwoordlijk voor de kostuums.
Stefanie is creatief, handig en enthousiast. Met deze kwaliteiten en door
“out of de box” te kunnen denken, bedenkt en maakt zij de kostuums voor de musical4daagse. Zij vindt het een uitdaging om alledaagse dingen te gebruiken en om te bouwen voor kostuums. Zo worden ovenhandschoenen kreeftenklauwen, of wordt van bubbeltjesplastic een zeemeerminnenstaart gemaakt en yogamatten worden omgetoverd tot varkensoren.
Ze geniet van het creatief bezig zijn en het werken met kinderen.

Kostuum ontwerpster

Social Media beheerder

Isabel Post

Even voorstellen…

Isabel is actief bij de musical4daagse vanaf 2017. Zij heeft in 2019
haar middelbare school afgerond en heeft nu een tussenjaar om naar
Amerika als au pair te gaan. Isabel is dansdocent en verzorgt de Social
Media van de Musical4daagse.<br>
Ook is zij de dansdocent tijdens de Musical4daagses, tijdens de vier
dagen houdt zij zich bezig met het bijhouden en verbeteren van de Social
Media. Zij heeft veel ervaring opgedaan met kinderen door het geven van
danslessen en tijdens de Musical4daagse als dansdocent.<br>
Naast de Musical4daagse treed Isabel op als danseres. Zij danst al vanaf
jonge leeftijd verschillende soorten dansstijlen bij Lydia’s Dance
Center. Hier geeft zij ook dansles aan kinderen vanaf 2 jaar.

Docenten

Sherazade Frtize

Sherazade is sinds 2019 actief bij de Musical4Daagse. Ze is breed geschoold via het onderwijs en als autodidact in theater, van grafisch tot uitvoerend. Ze heeft al 20 jaar feeling voor dans en beweging in de stijlen: Jazz/Tap-dance, Klassiek Ballet, Modern en Spitzen waarmee ze mét succes heeft mee gedaan aan verschillende Nationale danswedstrijden! Naast dans heeft ze vooropleidingen en trainingen gevolgd aan het Conservatorium van Rotterdam, Theaterschool Utrecht, Kemna Casting en Degasten en heeft ze aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten Scenografie (theater design) gestudeerd. Ze heeft meerdere eigen theaterproducties op haar naam staan én een winnende documentaire en is werkzaam als docent (theater, zang, dans) Onlangs heeft ze haar eigen theaterschool Wilde OOGST geopend en geeft ze theaterles aan kinderen vanaf 3 jaar.

Nienke van der Linden

Nienke van der Linden

Nienke van der Linden is sinds de zomer van 2018 bij de Musical4daagse. Zij is in 2013 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. In 2014 ronde zij aan dezelfde opleiding haar stage jaar af waarin zij vijf voorstellingen schreef en speelde. Nienke is docent bij de Musical4daagse. Zij gaat met de kinderen 4 dagen aan de slag, regisseert en choreografeert de musical van begin tot eind. Buiten de Musical4daagse om is Nienke nog op andere plekken actief. Zo geeft zij al 5 jaar allround danslessen aan kinderen van 1,5 tot 13 jaar bij Dance-point Dance Masters. Geeft zij al 3,5 jaar musicallessen bij de Telekids Musicalschool. Heeft zij afgelopen seizoen de zaal regie gedaan van ‘Koning Bobbel’ en treed zij zelf ook nog op als zangeres en danseres.

headshot

Max Indy

Max Indy is actief bij de musical4daagse sinds de zomer van 2019. Hij is in 2017 afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Hij heeft daar zowel een uitvoerend artiest als een docentopleiding gevolgd. Hij heeft in 3 producties gestaan. In Grease das Musical (in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) heeft hij zowel in het ensemble gedanst als de ook de rol van Kenickie vertolkt. In de Bodyguard was hij lid van het ensemble en cover van een bijrol, Ray Court. In de Klokkenluider van de Notre Dame heeft hij de rol van Phoebus, de legerkapitein vertolkt. Naast het spelen in producties geeft Max ook al meerdere jaren dansles, zangles en toneelles aan kinderen variërend van 8 tot 18 jaar bij verschillende musicalscholen, zoals Fanwork, Kreavaria en Lucia Marthas.

Bibi Boeske

Bibi is sinds 2017 actief bij De Musical4daagse als dansdocent. Bibi studeert aan de dansopleiding van Lucia Marthas. Ook heeft bibi veel ervaring bij Musical vereniging Eigenwijs. Bibi heeft in onder andere Hamelen en Doornroosje gespeeld. Ik vind het dan ook super leuk om bij de choreografie te mogen bedenken en aan de kinderen te leren. Als ik klaar ben met mijn opleiding hoop ik in een professionele musical te komen.