SLIMMER DOOR MUZIEK!

januari 25, 2019
Posted in Zangles
januari 25, 2019 Jeroen Heiliegers

SLIMMER DOOR MUZIEK!

Waar is muziek goed voor? Wij geven verschillende antwoorden op deze vraag op onze blog! Deze keer slimmer worden door muziek…. Muziek is leuk om naar te luisteren. Je wordt er vrolijk van als je even niet lekker in je vel zit. Maar muziek heeft ook nog een andere functie.
Namelijk het ‘Mozart-effect’.

Dit houdt in dat je slimmer wordt door naar de muziek van de klassieke componist Mozart te luisteren. Natuurlijk is dit niet helemaal waar, maar het zorgt voor een ontspannen houding van je hersenen. Door het luisteren naar Mozart wordt je hersenactiviteit verbetert. Door voorafgaand aan een IQ-test zouden mensen gemiddeld 8 tot 9 punten hoger halen! Dit effect is helaas tijdelijk maar werkt wel voor het leren van iets! Voortaan maar even naar Mozart luisteren voordat je een moeilijke toets hebt!

Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?

Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles!

, , , ,
%d bloggers liken dit: