SCHOUWBURG HENGELO!

januari 20, 2018
januari 20, 2018 Jeroen Heiliegers

SCHOUWBURG HENGELO!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij als Musical4daagse zijn ontzettend trots dat wij kunnen zeggen dat we met de Schouwburg Hengelo gaan samenwerken. Dit is het tweede theater waarmee wij gaan samenwerken. Na een groot succes in Haarlem hopen we dat natuurlijk ook in het oosten van het land.

De Musical4daagse is 30 april – 3 mei in Hengelo. Dus mocht je een musicaltalent kennen die tussen de 6 en 12 jaar is. Wacht dan niet langer, je kan je al opgeven.[/vc_column_text][ut_btn button_text=”Klik hier om je aan te melden!” button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2Fagenda%2Fhengelo-meivakantie%2F||target:%20_blank|” button_background=”#f20c7c” button_text_color=”#ffffff”][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Architect Jan Hoogstad ontwierp dit gebouw en het werd geopend op 21 april 2001 met een voorstelling van de Nationale Reisopera. De Schouwburg heeft drie zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 300 stoelen en een filmzaal met 88 stoelen.

Ieder seizoen staan er professionele voorstellingen, schoolvoorstellingen, amateurvoorstellingen en filmvertoningen geprogrammeerd. Daarnaast wordt het gebouw intensief gebruikt voor maatschappelijke en commerciële activiteiten als congressen, productpresentaties, debatten, tentoonstellingen en personeelsbijeenkomsten.

In augustus 2017 is de naam gewijzigd van Rabotheater naar de nieuwe naam Schouwburg Hengelo.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ut_animated_image size=”full” align=”right” link_type=”custom” image=”3294″ link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2Fprivezangles%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: