Zangles voor kinderen vanaf 8 jaar!

Wil jij weten of zingen iets voor jou is of duik je meteen in de techniek? Meld je dan hieronder aan voor je eerste zangles!

Zangles

In een privéles sta jij centraal en wordt er alle tijd genomen voor de ontwikkeling en groei van jouw stem. In de les werk je vanuit een lied dat je zelf, of met hulp van de docent kiest. Je kan met iedere zangstijl bij ons terecht. Van pop tot country, kinderen voor kinderen en musical.

Waar je knelpunten tegen komt zal de docent je tips en technieken aanreiken en zal je ervaren dat je uiteindelijk meer stemcontrole krijgt.

In de zangles werk je met jouw persoonlijke creativiteit. Dit vinden wij ontzettend belangrijk. Er is niets zo uniek als jouw eigen stem! Wij kijken naar jou in de les, wat wil jij bereiken samen met ons. De stem geeft veel mogelijkheden om verschillende aspecten van jezelf te ontwikkelen.

Over ons

De verschillende les vormen zijn geschikt voor leerlingen van alle leeftijden. Bij Zanglessen Haarlem kun je terecht met al je leerdoelen. Onze visie is dat iedereen kan zingen.

Onze zangdocenten zijn afgestudeerd aan het Conservatorium. Zij hebben kennis over zangtechnieken, podiumpresentatie en auditietraining. Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

Locatie, data & tijden

Data


Haarlem
Woensdag 10:00 - 22:00

Vogelenzang
Maandag 10:00 - 18:00

Kosten


Les 45 min € 35,-
Les 60 min € 40,-

Locatie


Haarlem
Klein heiligpand 84, Haarlem

Vogelenzang
Graaf Willemlaan 25, Vogelenzang