Over ons

De Musical4daagse werd vijf jaar geleden tijdens de vakantie bedacht. De oprichters Jeroen Heiliegers en Caroline Leardini verbaasde zich dat in de vakantie de theaters dicht waren. Dat grote gebouw helemaal onbenut. Zonde! Ook bleef de vraag naar musical les van kinderen maar stijgen.

Zij ontwikkelde De Musical4daagse. De rest is geschiedenis. Door de samenwerking met theaters door heel Nederland wil De Musical4daagse nog meer impact maken. Kinderen zijn het publiek van de toekomst. Laten we daar dan ook mee beginnen.

We gaan niet zitten wachten. Kijk uit, nieuwe generatie, we komen je halen!

Jeroen Heiliegers

In 2014 deden de allereerste kinderen mee met de Musical4daagse in de Stadsschouwburg in Haarlem. Inmiddels is De Musical4daagse verspreid door heel Nederland. Het moment dat als alle ouders in de zaal zitten en de kinderen staan te stralen op het toneel geeft iets magisch. Samen met ons team zullen wij in de komende jaren ervoor zorgen dat alle kinderen (en de ouders) ook de kans krijgen om dit magische moment mee te maken in het theater!

Caroline Leardini

Theater is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Wat niet in de ‘echte’ wereld kan, kan wel in het theater. Tijdens de lessen kun je even iemand anders zijn dan wie je in het echt bent. De Musical4daagse zorgt voor een blijvende herinnering bij de kinderen. 4 dagen zingen, dansen en acteren met een voorstelling in een groot theater gaan ze niet meer vergeten. Ik ben trots op onze samenwerkingen met de theaters en hoop nog veel kinderen blij te maken!

Ervaar theater en voel de magie!

Ervaring met theater is de wortel van de oplossing. Dat kan zo op een tegeltje. Maar nu even serieus, wij geloven in de noodzaak van theater voor kinderen. Het theater kan verbinden, talenten ontwikkelen en zelfvertrouwen geven.

Als wij onze kinderen aanleren om naar het theater te gaan, dan wordt het huidige theater weer een deel van een geschiedenisles. Dat betekent niet dat je alle stijlen van theater ‘mooi’ hoeft te vinden. Wij denken dat tijdens een deelname aan De Musical4daagse een verandering kan plaatsvinden als jij je geïnspireerd en gemotiveerd voelt.

Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw?