Over ons

Musical les voor iedereen

Ons doel

Meer kinderen naar het theater!

Musical4daagse (6+)

Tijdens de Musical4daagse speel jij je eigen rol in een bekende musical. Tijdens deze vier dagen word je begeleid door professionele docenten.

De Musical4daagse wordt alleen in de schoolvakanties georganiseerd. 4 dagen wordt er gerepeteerd en op de laatste dag is er meteen een eindresultaat. Iedereen is op de laatste dag uitgenodigd om naar de voorstelling te komen kijken. En de musicalsterren vast te leggen op camera!

Vanaf 6 jaar mag je mee doen met De Musical4daagse. Je hebt daarvoor geen ervaring nodig. Alleen heel veel enthousiasme en lef.

Musical4kids (3+)

Musical4kids is een laagdrempelige musical les voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Er wordt gewerkt aan 1 lied, 1 dans en 1 scene. Aan het einde van de dag zal er natuurlijk een presentatie moment voor de ouders zijn!

De groep bestaat uit 10 tot 15 kinderen zodat iedereen genoeg individuele aandacht krijgt maar wel de veiligheid van de groep voelt.

Musical4kids is eens per maand en los te boeken. Zo kunnen de kinderen iedere keer met plezier naar de les toe!

MusicalEvent 16 mei 2021

01.

Workshop bekende musicalartiesten (6+)

Op deze dag krijg je workshops van bekende musicalartiesten uit het vak. O.a. Vajen van den Bosch! Iedere groep volgt 4 workshops met aan het einde een presentatie op het toneel van de Schouwburg.

02.

Workshop Kinderen voor Kinderen (6+)

Jij krijgt de hele dag workshops en de beste tips en tricks van het team van Kinderen voor Kinderen. O.a. KvK zangcoach Michiel Rozendal! Iedere groep volgt 4 workshops met aan het einde een presentatie op het toneel van de Schouwburg.

03.

Voorstelling (3+)

Met haar wonderlijke verhalen en flamboyante uiterlijk betovert Lizelore haar publiek en neemt ze hen mee op één van haar vele avonturen. Laat je mee voeren in een van Lizelore haar verhalen en verdien vervolgens je eigen avonturen diploma in een wervelende workshop vol fantasie!

Musical doeboek

Het Musical doeboek!

Met het musical doeboek bedenk, schrijf en speel jij je eigen musical. Alles kan en mag op het toneel, jij bent de baas! Wij begeleiden jou in 7 stappen, zodat jij een vette musical kan bedenken, schrijven en spelen. Aan het einde van het musical doeboek ben jij klaar om je eigen musical op te voeren voor publiek. Het is super leuk en écht niet moeilijk!