Onze visie

De Musical4daagse is in 2014 opgericht door professionele theaterdocenten Jeroen Heiliegers en Caroline Leardini. In schoolvakanties was er altijd een groot gat in het aanbod van musical lessen. De kinderen hadden in de vakanties vaak weinig te doen en ouders waren op zoek naar een geschikte culturele activiteit. Jeroen en Caroline gingen hard aan de slag om een geschikt project te ontwikkelen. Het resulteerde in De Musical4daagse. 4 dagen musical les met een concreet eindresultaat: een échte voorstelling voor publiek.

Inmiddels is De Musical4daagse uitgegroeid tot een groot musicalproject waar ieder jaar meer dan 750 kinderen staan te stralen op het toneel. De Musical4daagse werkt met 9 grote theaters in Nederland samen. Het doel; meer kinderen het theater in krijgen op een laagdrempelige manier.

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zijn moment op het toneel krijgt. Onze musical zitten zo in elkaar dat ieder kind een echte rol met een eigen stukje tekst + solo heeft. Onze groepen zijn niet groot, zo krijgt ieder kind de aandacht die nodig is om zijn/haar talent te ontwikkelen. En natuurlijk zo echt te genieten op het toneel. Onze docenten begeleiden alle kinderen, zodat zij in 4 dagen klaar zijn om op het toneel te staan. Tussen de lessen door zijn er verschillende (spel)opdrachten om de kinderen beter met elkaar te laten samenwerken. De ouders van de kinderen zullen zien dat de kinderen na 4 dagen meteen nieuwe vrienden/vriendinnen hebben gemaakt en veel nieuwe dingen hebben geleerd! #durfjijhetaan?!