Onze lessen

Musical4daagse (6+)

Tijdens de Musical4daagse speel jij je eigen rol in een bekende musical. Tijdens deze vier dagen word je begeleid door professionele docenten.

De Musical4daagse wordt alleen in de schoolvakanties georganiseerd. 4 dagen wordt er gerepeteerd en op de laatste dag is er meteen een eindresultaat.

Iedereen is op de laatste dag uitgenodigd om naar de voorstelling te komen kijken. En de musicalsterren vast te leggen op camera!

Vanaf 6 jaar mag je mee doen met De Musical4daagse. Je hebt daarvoor geen ervaring nodig. Alleen heel veel enthousiasme en lef. Meer informatie…

Zang4kids (4+)

De Musical4daagse docenten geven zanglessen bij Zanglessen Haarlem. Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar is er de groepsles Zang4kids. De kinderen krijgen een stukje techniek maar zijn vooral lekker aan het zingen. Een groepsles duurt 45 min. De groep bestaat uit maximaal 5 kinderen zodat iedereen genoeg individuele aandacht krijgt maar wel de veiligheid van de groep voelt.

Musical4kids (3+)

Musical4kids is voor alle kinderen van 3 tot 6 jaar die houden van zingen dansen en acteren.

Musical4kids is één keer in de maand op een zaterdag of zondag.

Deze dag werken we aan alle 3 de disciplines. Zingen, dansen en acteren.  De groep bestaat uit maximaal 20 kinderen zodat iedereen genoeg individuele aandacht krijgt maar wel de veiligheid van de groep voelt. Meer informatie…

Privé zanglessen (8+)

In de zangles werk je met jouw persoonlijke creativiteit. Dit vinden wij ontzettend belangrijk. Er is niets zo uniek als jouw eigen stem! Wij kijken naar jou in de les, wat wil jij bereiken samen met ons. De stem geeft veel mogelijkheden om verschillende aspecten van jezelf te ontwikkelen.

In een privéles sta jij centraal en wordt er alle tijd genomen voor de ontwikkeling en groei van jouw stem. In de les werk je vanuit een lied dat je zelf, of met hulp van de docent kiest.

Privélessen kunnen wekelijks of twee-wekelijks gevolgd worden. Meer informatie…

Auditietraining

Veel kinderen willen auditie doen voor Kinderen voor Kinderen of voor The Voice Kids. Van alle auditanten worden slechts een aantal geselecteerd. Hoe zorg jij ervoor dat jij zo goed mogelijk bent voorbereid?

Tijdens de auditietraining zullen we werken aan verschillende disciplines die je nodig hebt tijdens de auditie. We zullen de dag gezamenlijk beginnen met een zang en dans warming-up. Hierna wordt een kleine choreografie aangeleerd. Hier zullen we coachen op het tempo van het aanleren, energie, uitstraling en natuurlijk plezier. Meer informatie…