Het event van het jaar!

MusicalEvent (6+)

Krijg de beste tips en tricks van bekende musicalartiesten o.a. Vajen van den Bosch & het team van Kinderen voor Kinderen. Zorg dat jij er bent! 

16 mei het musicalevent van het jaar!

16 mei 2021 is het zover! Het eerste MusicalEvent van De Musical4daagse. Dit unieke eventment zal één keer per jaar worden georganiseerd en is voor iedereen van 6 t/m 14 jaar & 3 t/m 5 jaar. Zorg dat jij er bent! #musicalevent2021

Vajèn van den Bosch

Vajèn van den Bosch speelde als kind al in verschillende professionele musicalproducties, zoals The Sound of Music, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat , Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Klaas Vaak. Afgelopen jaren was Vajèn te zien in The Sound of Music (Liesl), De Gelaarsde Kat (prinses Tessa), Grease (Sandy), Musical in Concert (soliste) en On Your Feet! (Gloria Estefan). Als laatste speelde Vajèn in de musical Kinky Boots.

Vajèn eindigde in de finale van de allereerste The Voice Kids. Naast hoofdrollen in verschillende musicals speelde Vajèn ook een hoofdrol in de films SpangaS in Actie, Hart Beat en First Kiss. Vajèn spreekt veel stemmen in voor series en films. Zoals de stem van Vaiana in de Disneyfilm Vaiana, Moxy in Ugly Dolls, Maya in Maya de Bij, en vele anderen.

Musicalevent 16 mei 2021

Workshop

Musicalochtend (6+)

Als voorbereiding op het MusicalEvent krijgen alle deelnemers twee musicalnummers om thuis te oefenen. Aan deze nummers zal tijdens de workshops aan worden gewerkt door de verschillende docenten. O.a. Vajen van den Bosch!

Kinderen voor kinderen middag (6+)

Als voorbereiding op het MusicalEvent krijgen alle deelnemers twee Kinderen voor Kinderen nummers om thuis te oefenen. Aan deze nummers zal tijdens de workshops aan worden gewerkt door de verschillende docenten.

01.

Tijden

Ochtend 09:30 - 14:00
Middag 14:00 - 18:00
* Tijden onder voorbehoud

02.

Locatie

Binnenkort meer!

03.

Tickets

Leeftijd 6+ € 125,- (incl goodiebag)

Ochtend & middag € 225,- (25 euro korting)

04.

Presentatie

De presentatie zal plaatsvinden op het toneel van de Schouwburg.

Michiel Rozendal

Michiel Rozendal is zangcoach en koordirigent van Kinderen voor Kinderen. Michiel is verantwoordelijk voor de zang bij het koor van Kinderen voor Kinderen en werkt ook als zangdocent bij Lucia Marthas. Michiel was muzikaal leider van de kinderen bij de musicals Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, De Tweeling van Joop van den Ende en Dik Trom van Rick Engelkes Producties. Tevens was hij muzikaal supervisor van de musical Kruimeltje. Hij was muzikaal leider van de kinderen in de musical Waanzinnig Gedroomd van producent Cook a Dream en repetitor bij de musical Afblijven, Spijt, Razend en Tina de musical van Homemade Productions. Daarnaast is hij thans werkzaam als vocal coach van de kinderen van de musical The Lion King van Stage Entertainment.