MusicalEvent voor iedereen van 3 t/m 14 jaar!

Tijdens het MusicalEvent krijg je verschillende workshops van bekende docenten uit het musicalvak & Kinderen voor Kinderen!

MusicalEvent

In deze gekke periode en na annulering van het MusicalEvent hebben we goed nieuws. We hebben een nieuwe datum, volgend jaar is het dan echt zover! 16 mei 2021 het eerste MusicalEvent van De Musical4daagse. Je kan je vanaf vandaag weer aanmelden!

Jij krijgt de hele dag workshops en de beste tips en tricks van bekende musicalartiesten. Dit unieke evenement zal één keer per jaar worden georganiseerd en is voor iedereen van 6 t/m 14 jaar & 3 t/m 5 jaar. Zorg dat jij er bent! #MUSICALEVENT2021

6 t/m 14 jaar

Op deze dag krijg je workshops van verschillende bekende docenten uit het musicalvak of Kinderen voor Kinderen. Iedere groep volgt 4 workshops. Zang, dans, spel en performance, met aan het einde een presentatie op het toneel van de Schouwburg Amstelveen!

Tijdens het MusicalEvent word je op basis van leeftijd en niveau ingedeeld. 
Natuurlijk krijgt iedere deelnemer ook een goed gevulde goodiebag!

3 t/m 5 jaar

De kinderen mogen eerst samen met de ouders naar een speciale en avontuurlijke voorstelling kijken: De avonturen van Lizelore. Daarna krijgen de kinderen twee verschillende workshops, aangepast aan het thema van de voorstelling. De workshops zullen plaatsvinden op het echte toneel van de Schouwburg! Tijdens deze workshop kunnen de ouders even de boel de boel laten en gaan shoppen of een kop koffie aan de bar drinken:)

Locatie
Schouwburg Amstelveen

Winkels
Geen zin om meteen terug te rijden? In het overdekte winkelcentrum van Amstelveen kun je lekker winkelen en ben je ook weer op tijd voor de presentatie.

Parkeergelegenheid
Parkeergarage Schouwburg Amstelveen (eerste 2 uur gratis)

Meer informatie over het winkelcentrum Amstelveen vind je hier: https://www.stadshartamstelveen.nl

Onze docenten

Vajen van den bosch

Vajèn van den Bosch

Docent ochtend 6+

Vajèn van den Bosch was afgelopen jaren te zien in The Sound of Music, De Gelaarsde Kat, Grease en On Your Feet!. Op dit moment speelt Vajèn in de musical Kinky Boots.

kinderen-voor-kinderen-michiel-rozendal-1903x660

Michiel Rozendal

Docent middag 6+

Michiel Rozendal is zangcoach en koordirigent van Kinderen voor Kinderen. Michiel is verantwoordelijk voor de zang bij het koor van Kinderen voor Kinderen en werkt ook als zangdocent bij Lucia Marthas.

Informatie

Datum

Zondag 16 mei
09:30 - 14:00 ochtend
13:00 - 17:30 middag
* tijden onder voorbehoud

Tickets

Leeftijd 3+ € 75,- (inclusief 2 voorstellings kaartjes)

Leeftijd 6+ € 125,- (inclusief goed gevulde goodiebag)

Locatie

Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100, Amstelveen

+31638925210

event@musical4daagse.nl

FAQ

Meest gestelde vragen

De ochtend staat volledig in het teken van Musical! Er worden workshop gegeven door bekende musicalartiesten. Er wordt gewerkt aan twee musicalnummers.

In de middag ligt de focus op Kinderen voor Kinderen. Hier worden workshops gegeven door docenten van het Kinderen voor Kinderen koor. Natuurlijk werken wij hier aan KvK nummers!

Alle kinderen van 3 t/m 12 jaar zijn welkom op ons event! Voor kinderen van 3 tot 6 jaar zal er op het echte toneel een avontuurlijke voorstelling zijn voor jou en je ouders met daarna twee verschillende workshops. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar zullen er verschillende workshops van bekende docenten uit het musicalvak worden georganiseerd met een presentatie op het toneel van de Schouwburg Amstelveen. Naast deze voorstelling en workshops zijn er ook nog andere activiteiten die dag te doen op ons event!

Kun je geen genoeg krijgen van de workshops?! Natuurlijk kan je bij ons de hele dag mee doen. Je werkt tijdens de ochtend en middag aan verschillende nummers.
Als jij je aanmeld voor de hele dag krijg je zelfs 25 euro korting!

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar kan je je WEL op de dag zelf aanmelden tijdens het MusicalEvent. Helaas voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar is dit NIET mogelijk, dit omdat wij al van te voren gerekend hebben op het aantal kinderen in elke groep en al een indeling hebben gemaakt voor onze docenten en deze lastig te wijzigen is. Je kan je aanmelden via: www.musical4daagse.nl/aanmelden-event

Voor de kinderen staat een leuke dag ingepland met verschillende workshops van bekende docenten uit het musicalvak. Zoals Michiel Rozendal als koordirigent van Kinderen voor Kinderen en acteurs en actrices van bekende musicals. Iedere groep volgt 4 workshops: zang, dans, spel en performance met een presentatie op het toneel van de Schouwburg Amstelveen. Deze groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. De kinderen krijgen thuis al 2 nummers om te oefenen. Tijdens het evenement zal hier hard aan gewerkt worden voor een goede presentatie voor publiek aan het einde van deze dag.

Met het MusicalEvent proberen wij een ontzettende leuke dag vol met belevenissen voor jou te organiseren! Er zijn veel activiteiten, bekende mensen en andere leuke verrassingen die een prijskaartje hebben. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen is dit doorberekend in de prijs van de tickets. Maar wij beloven een leuke, onvergetelijke en speciale dag!

Nee, alle kinderen die graag op het toneel willen staan of gek zijn van Kinderen voor Kinderen of musical zijn van harte welkom! Deze dag staat in het teken van plezier en meer leren aan de hand van workshops waar geen ervaring voor nodig is.

De Musical4daagse is in 2014 opgericht door professionele theaterdocenten Jeroen Heiliegers en Caroline Leardini. In schoolvakanties wordt op onze 10 locaties ergens wel een Musical4daagse georganiseerd. 4 dagen musical les met een concreet eindresultaat: een échte voorstelling voor publiek. In deze 4 dagen zal er op een leuke manier veel worden geleerd op het gebied van dans, zang en acteren. De Musical4daagse is van 6 t/m 12 jaar waar de kinderen geen ervaring nodig voor hebben! Aanmelden kan via: www.musical4daagse.nl/aanmelden

Sponsors