Musical les vanaf 3 jaar

Jouw kind krijgt de kans om na 1 dag zingen, dansen en acteren een kleine presentatie te geven aan de ouders

Musical les voor kinderen van
3 t/m 6 jaar.

Een eigen canvas doek
om decor op te tekenen

Geen wekelijkse lessen
& coronaproof

Meer kinderen in aanraking laten komen met theater

Musical les voor iedereen

Musical4kids is musical les voor kinderen van 3 t/m 6 jaar die houden van zingen dansen en acteren.  Er wordt gewerkt aan 1 lied, 1 dans en 1 scene. Aan het einde van de dag zal er natuurlijk een presentatie moment voor de ouders zijn!

Een keer in de maand

Wat gaan we doen?!

Een keer in de maand

Kinderen van 3 t/m 6 jaar zijn nog erg jong om iedere week naar musical les te sturen. Daarom kan je bij Musical4kids 1x per maand mee doen met een losse musical les. Iedere les werken we aan een andere musical!

Met presentatie

Tijdens Musical4kids werken we aan 1 lied, 1 dans en 1 scene. Aan het einde van de dag zal er natuurlijk een presentatie moment voor de ouders zijn!

Decor

Elke les krijgen de kinderen een eigen canvas doek om hun decor op te tekenen. Na afloop mogen zij die natuurlijk mee naar huis!

Meer over....

Musical4kids

Musical4kids is een laagdrempelige musical les voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Er wordt gewerkt aan 1 lied, 1 dans en 1 scene. Aan het einde van de dag zal er natuurlijk een presentatie moment voor de ouders zijn!

De groep bestaat uit 10 tot 15 kinderen zodat iedereen genoeg individuele aandacht krijgt maar wel de veiligheid van de groep voelt.

Musical4kids is eens per maand en los te boeken. Zo kunnen de kinderen iedere keer met plezier naar de les toe!