De Musical4daagse

Maak een musical voor echt publiek!

MUSICAL

Speel je eigen rol in een bekende musical. Tijdens deze vier dagen word je begeleid door professionele docenten. Iedereen klaar voor actie?

4 DAGEN

De Musical4daagse wordt alleen in de schoolvakanties georganiseerd. 4 dagen wordt er gerepeteerd en op de laatste dag is er meteen een eindresultaat.

VOORSTELLING

Iedereen is op de laatste dag uitgenodigd om naar de voorstelling te komen kijken. En de musicalsterren vast te leggen op camera!

KINDEREN

Vanaf 6 jaar mag je mee doen met De Musical4daagse. Je hebt daarvoor geen ervaring nodig. Alleen heel veel enthousiasme en lef.

PLEZIER

Samenwerken, zelfvertrouwen en discipline is belangrijk, maar wat vooral voorop staat is plezier voor iedereen.

RESULTAAT

Bij De Musical4daagse gaan we voor een te gek eindresultaat: De voorstelling. Maar boven alles met enthousiaste kinderen 4 leuke en leerzame dagen meemaken.

Meld je nu aan!!

Wil je proberen of musicalles wat voor jou is of wil je gewoon zo vaak mogelijk op het toneel staan? Wacht dan niet te lang en meld je aan!

De Musical4daagse bij jou in de buurt?!

De Musical4daagse werkt inmiddels samen met 8 grote theaters in Nederland. Wij proberen samen met de theaters het jonge publiek te enthousiasmeren voor theater en musical.

Iedereen van 6 t/m 12 jaar is welkom, je hebt geen ervaring nodig.
De Musical4daagse wordt alleen in de schoolvakanties georganiseerd. 4 dagen wordt er gerepeteerd en op de laatste dag is er meteen een eindresultaat.

Elk jaar komen er weer nieuwe theaters en locaties bij. Bekijk of er al een locatie bij jou in buurt is!

Wat zeggen anderen?

Sara heeft het erg leuk gehad bij de Musical4daagse! Ze gaf de 4daagse een cijfer 10 ,zo zei ze. Wij als ouders waren ook enthousiast over de musical die door haar en de andere kinderen in vier dagen tijd heel goed werd neergezet! Wat een leuke, mooie uitvoering! En heel goed voor het zelfvertrouwen van onze dochter. Dank jullie wel
Vader van Sara (9)
Onze dochter heeft genoten! Super begeleiding, lekker professioneel en leuke show als resultaat. Wij waren enorm onder de indruk van hoe goed de kinderen wisten wat ze moesten doen na vier dagen repeteren. Ze wil graag nog een keer meedoen!
Moeder van Sofie (8)

Volg ons!

Op onze Facebook en Instgram staan leuke filmpje, foto’s en verhalen van De Musical4daagse. Heb jij meegedaan met De Musical4daagse? Dan sta jij misschien op onze Social Media. Neem een kijkje en like en follow! Dit wil je niet missen.