Musical4daagse

Kinderen naar het theater, dat is onze missie! De Musical4daagse is een perfecte manier om de ontwikkeling en de talenten van de kinderen te stimuleren.

Wat kan je verwachten?!

Kriebels in je buik… Nog 1 minuut en dan sta jij op het toneel in de spotlights. Het publiek kijkt naar je en het is muisstil… En dan, het applaus… Het lijkt wel magisch. Zie jij jezelf daar al staan?

De Musical4daagse maakt in 4 dagen een echte musical voor publiek. Hadden we al gezegd dat De Musical4daagse voor ieder kind is? En tegelijkertijd ontwikkel jij je talenten waarvan je misschien niet wist dat jij ze had.

Een Musical4daagse lesdag duurt altijd 5 uur. Op de eerste dag mogen de ouders altijd even mee kijken.

Het lesmateriaal wordt 2 weken vooraf aan de Musical4daagse gedeeld via een unieke link. In deze link staat alles wat je moet weten voor de lessen. Natuurlijk staat hier ook het script, muziek en rolverdeling in!

Wat zeggen ze over ons

Van yogamatten tot konijnenoren

Stefanie Kerber is het brein achter de mooie kostuums. Zij is creatief, handig en enthousiast. Met deze kwaliteiten en door “out of the box” te kunnen denken, bedenkt en maakt zij de kostuums voor De Musical4daagse.

Zij vindt het een uitdaging om alledaagse dingen te gebruiken en om te bouwen tot kostuums. Zo worden ovenhandschoenen kreeftenklauwen, of wordt van bubbeltjesplastic een zeemeerminnenstaart gemaakt en yogamatten worden omgetoverd tot varkensoren.

Niet alleen een kostuum, maar ook een passend gezicht. Wij werken met professionele grimeurs. Door de grimeurs wordt er een plan gemaakt hoe elk kind nog meer in zijn rol kan kruipen.

We gaan niet zitten wachten. Kijk uit, nieuwe generatie, we komen je halen!

 

Kinderen zijn het publiek van de toekomst. Laten we daar dan ook mee beginnen.

De Musical4daagse maakt Impact. Ja, met de hoofdletter I. Dat is niet helemaal nieuw, want we zijn al een groot begrip in Nederland met 13 grote theater die met ons samenwerken.
Met De Musical4daagse maak je een musical in 4 dagen met een voorstelling op de laatste dag voor écht publiek.
Iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Het is uniek. Onze missie. Kinderen stappen de magie van het theater binnen. In 13 theaters door heel Nederland, elke vakantie.

Plankenkoorts of twijfel je?!

Je hebt ons gevonden maar wil wat meer informatie. Dat kunnen we je niet kwalijk nemen.
Download ons Ebook en bekijk ons van dichtbij.