MUSICAL4DAAGSE VOOR EXPATS

Caïro

De Musical4daagse gaat voor het eerst naar het buitenland. Wij organiseren voor de eerste keer een Musical4daagse voor expats in Caïro (Egypte). De Nederlandse cultuur en taal met theater beleven in het buitenland. Voor leuke blogs en verhalen hou onze Social media in de gaten.

Wil je De Musical4daagse ook voor jullie kinderen om zo Nederland weer een beetje terug te halen? Stuur een berichtje en we maken een musical4daagse voor jullie op maat.

In mei 2019 gaat De Musical4daagse voor het eerst naar het buitenland speciaal voor Nederlandse expats.  In Nederland is er een grote markt voor culturele activiteiten voor kinderen waar deze in andere landen achter blijft. De Musical4daagse is een uitgelezen project voor kinderen waar cultuur, taal, samenwerking en plezier samenkomen door middel van theater.

Tijdens De Musical4daagse maken we in een week tijd een musical naar keuze waar zang, dans en spel aanbod komen. Iedereen krijgt een eigen rol en de laatste dag spelen we voor een echt publiek.

In 2014 was de eerste Musical4daagse. De connectie van theater tussen een groep kinderen die elkaar niet kennen gaf naar de eerste dag nieuwe vriendschappen, samenwerking, zelfvertrouwen en discipline. Maar wat vooral voorop staat is plezier voor iedereen.