Onze locaties

De Musical4daagse, het project voor kinderen om in 4 dagen een musical te spelen voor een écht publiek in een écht theater! 

Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerkingen met 5 grote theaters. Ook zijn wij altijd opzoek naar nieuwe theaters die samen met De Musical4daagse theater magisch maakt voor kinderen.

Haarlem

Kloppend hart van de stad Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is het kloppend hart voor alle inwoners van Haarlem en omgeving. Met één van de mooiste klassieke theaterzalen van Nederland en misschien wel de beste kamermuziekzaal in Europa bieden wij u inspiratie en stof tot nadenken. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook zorgeloos genieten. U voelt zich welkom, u voelt zich thuis, dat is onze passie.​

Amstelveen

Schouwburg Amstelveen is een plek van verbinding waar wij de ontmoeting faciliteren tussen podiumkunst & film en toeschouwers én tussen bezoekers onderling. In een voorstelling of film die vermaakt, prikkelt, verrijkt en aanzet tot nadenken. Die nieuwe werkelijkheden voorstelt, maar geworteld is in het hier en nu. Voor spelers én bezoekers willen wij een open en gastvrij huis zijn. Wij koesteren een omvangrijk vast publiek, dat een belangrijke ambassadeursfunctie heeft, en streven ernaar om ook nieuw publiek te blijven vinden voor nieuwe en minder bekende podiumkunsten en films.

Amersfoort

Flint als een plek waar uitgaan een belevenis is. Waar de magie van theater al buiten de zaal begint. Waar mensen uit de hele regio naartoe komen, omdat ze er iets vinden waar ze van genieten. Ja, wij dromen van Flint als een toonaangevend theater met een veelzijdig programma voor een breed publiek. Van Flint als onbetwiste eerste keus, voor iedereen. Wij willen graag de handen ineen slaan en van Flint een theater maken van ons allemaal. Een theater dat blijft. Achter de schermen werken wij hard om deze droom te realiseren.

Eindhoven

“Iedereen die hier binnenkomt, wordt geïnspireerd en geraakt. Parktheater Eindhoven wil mensen verrassen, verwarren, verstillen en verwonderen. Het theater wil meer zijn dan alleen een aanbieder van voorstellingen en meer dan een gebouw in de stad Eindhoven. Het Parktheater wil een nieuw hoofdstuk schrijven in het boek ‘Theater’.” (Giel Pastoor, directeur)

Apeldoorn

Al sinds 1965 een gerenommeerd theater in Apeldoorn en omstreken Theater Orpheus in Apeldoorn is een van de vijf grootste theaters van Nederland en biedt een gevarieerd aanbod aan optredens: van cabaret tot klassieke muziek, van toneelstukken tot theaterconcerten. Het theater heeft 3 verschillende theaterzalen met een capaciteit van 242 tot 1300 plaatsen. In het eigen restaurant met top-keuken, kunt u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk genieten van Veluwse streekgerechten.

't Gooi

Singer Laren bestaat uit een museum, villa, beeldentuin en theater. Het Amerikaanse echtpaar Anna en William Singer bouwde hier in Laren begin vorige eeuw de Villa De Wilde Zwanen. Hier ontvingen ze hun vrienden, onder wie vele kunstenaars. Samen brachten ze een indrukwekkende kunstcollectie bijeen. In 1956 werden er een museum en een theater aan de villa gebouwd.