Musical4daagse

MUSICAL

Speel je eigen rol in een bekende musical. Tijdens deze vier dagen word je begeleid door professionele docenten. Iedereen klaar voor actie?

4 DAGEN

De Musical4daagse wordt alleen in de schoolvakanties georganiseerd. 4 dagen wordt er gerepeteerd en op de laatste dag is er meteen een eindresultaat.

VOORSTELLING

Iedereen is op de laatste dag uitgenodigd om naar de voorstelling te komen kijken. En de musicalsterren vast te leggen op camera!

KINDEREN

Vanaf 6 jaar mag je mee doen met De Musical4daagse. Je hebt daarvoor geen ervaring nodig. Alleen heel veel enthousiasme en lef.

PLEZIER

Samenwerken, zelfvertrouwen en discipline is belangrijk, maar wat vooral voorop staat is plezier voor iedereen.

RESULTAAT

Bij De Musical4daagse gaan we voor een te gek eindresultaat: De voorstelling. Maar boven alles met enthousiaste kinderen 4 leuke en leerzame dagen meemaken.

ONZE SAMENWERKINGEN

Prive zangles

Auditietraining

Auditie doen voor kinderen voor kinderen...

Na De Musical4daagse willen veel kinderen auditie doen voor Kinderen voor Kinderen. Met meer dan 1000 (!) auditanten is het een flinke klus voor het team van Kinderen voor Kinderen om de juiste kinderen te selecteren. Van alle auditanten worden slechts een aantal geselecteerd. Hoe zorg jij ervoor dat jij zo goed mogelijk bent voorbereid?

Vanaf de week van 9 september 2019 kun je je via de website van Kinderen voor Kinderen weer aanmelden voor de audities van Koor 41. Deze vinden plaats in november.

Auditietraining Kinderen voor Kinderen
In oktober en november geven de docenten van de Musical4daagse speciale auditietraningen om jou te helpen met je auditie. Samen gaan we 4 uur hard aan de slag om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de auditie.

Prive zangles

SOCIAL MEDIA