Musical les in Heerlen / Kerkrade

Heerlen / Kerkrade

Uniek vakantiekamp in het theater!

Musical les in Heerlen / Kerkrade. 4 dagen zingen, dansen en acteren in Parkstad Limburg Theaters met op de laatste dag een voorstelling voor publiek. Musical les is een perfecte manier om de ontwikkeling en talenten van de kinderen te stimuleren.

Theater is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Wat niet in de ‘echte’ wereld kan, kan wel in het theater. Tijdens de lessen kun je even iemand anders zijn dan wie je in het echt bent. De Musical4daagse zorgt voor een blijvende herinnering bij de kinderen.

Wil je meer informatie, download het Ebook!

Aankomende Musical4daagse in Kerkrade

Kerstvakantie 2023

  • Data  3 t/m 6 januari 2024
  • Locatie PLT Theaters Heerlen
  • Tijd 5 uur per dag
  • Prijs per deelname € 150,-

e

Alles wat je moet weten!

Musical les is in de jaren steeds populairder geworden. Wij doen daar nog een stapje bovenop: Musical les in een groot theater. Samen met de theaters proberen wij de kinderen (en ouders) op een andere manier het gebouw binnen te krijgen.

Iedereen tussen 6 en 12 jaar kan bij ons mee doen. Je hebt alleen wat lef en vooral heel veel plezier in de lessen nodig!

Alle vier de dagen oefenen en de voorstelling zijn in het theater, hoe cool is dat! Een lesdag is altijd 5 uur (09:00 – 14:00 of 10:00 – 15:00).

Toegang is gratis! Wij hebben met de theaters wel afgesproken om een bepaald maximum aantal publiek toe te laten per voorstelling.

Iedere schoolvakantie maakt een nieuwe groep kinderen een musical in het theater. Samen met onze partnertheaters zorgen we ervoor dat kinderen op een educatieve en vooral laagdrempelige manier de magie van het theater kunnen ervaren.

Agenda 2023 Heerlen & Kerkrade