HAARLEM CULTUUR FESTIVAL 2018

augustus 15, 2018
augustus 15, 2018 Jeroen Heiliegers

HAARLEM CULTUUR FESTIVAL 2018

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”none”]Het hele weekend worden er verschillende workshops georganiseerd door de docenten van Musical4daagse, waarin je leert dansen en zingen. Het laboratorium zit vol passie en plezier voor theater. Krijg alvast een kijkje hoe het gaat in de musical De Kleine Zeemeermin, die op 20 januari in de Stadsschouwburg te zien is. Je hebt geen ervaring nodig en iedereen mag meedoen. Durf te experimenteren met jouw talenten, want theater maken is natuurlijk het allerleukst![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][ut_animated_image size=”full” align=”right” image=”3464″ effect=”none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Op 8 en 9 september is De Musical4daagse weer in Haarlem, dan zijn er gratis dans en zang workshop te volgen in de Philharmonie. Klik hier voor het programma tijdens deze twee dagen!!

In de herfstvakantie zijn we weer in Breukelen! Lijkt je dit leuk en echt iets voor jou? Schrijf je dan snel hier in! Voor informatie of nieuws houd de website en Facebook in de gaten!

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van het zingen? Kom vanaf september een proefles volgen in onze zangstudio in Vogelenzang. Voor meer informatie ga naar de website of klik hier.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ut_animated_image size=”large” align=”center” image=”3429″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: