MusicalEvent voor iedereen van 6 t/m 12 jaar

Tijdens het MusicalEvent krijg je verschillende workshops van bekende docenten uit het musicalvak & Kinderen voor Kinderen!

6 t/m 14 jaar

Op deze dag krijg je workshops van verschillende bekende docenten uit het musicalvak of Kinderen voor Kinderen. Iedere groep volgt 4 workshops met aan het einde een presentatie op het toneel van de Schouwburg Amstelveen! Wat kun je verwachten?

Zang
Hier wordt gekeken naar: techniek, frasering, intonatie, ademhaling en natuurlijk articulatie.
Spel
Hier wordt gewerkt aan tekstbeleving, emotie, overtuiging en zelfvertrouwen.
Dans
Op één van de nummers zal een choreografie worden aangeleerd.  Techniek, houding en uitstraling spelen een belangrijke rol in deze workshop.

Presentatie
De presentatie zal plaatsvinden op het toneel van de Schouwburg Amstelveen! Iedere deelnemer krijgt drie kaartjes voor de presentatie. (Extra kaartjes zijn niet bij te kopen.)

Alle deelnemers worden op basis van leeftijd ingedeeld.

Musical Ochtend (6+) 09:30 – 14:00

Als voorbereiding op het MusicalEvent krijgen alle deelnemers twee musicalnummers om thuis te oefenen. Aan deze nummers zal tijdens de workshops aan worden gewerkt door de verschillende docenten. O.a. Vajen van den Bosch!

Aanmelden voor de hele dag? Dat kan, zelfs met 25 euro korting!

Kinderen voor Kinderen Middag (6+) 14:00 – 18:00

Als voorbereiding op het MusicalEvent krijgen alle deelnemers twee Kinderen voor Kinderen nummers om thuis te oefenen. Aan deze nummers zal tijdens de workshops aan worden gewerkt door de verschillende docenten.

Aanmelden voor de hele dag? Dat kan, zelfs met 25 euro korting!

Vajèn van den Bosch | Musicalactrice

Docent ochtend 6+

Vajèn van den Bosch speelde als kind al in verschillende professionele musicalproducties, zoals The Sound of Music, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat , Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Klaas Vaak. Afgelopen jaren was Vajèn te zien in The Sound of Music (Liesl), De Gelaarsde Kat (prinses Tessa), Grease (Sandy), Musical in Concert (soliste) en On Your Feet! (Gloria Estefan). Op dit moment speelt Vajèn in de musical Kinky Boots.

Vajèn eindigde in de finale van de allereerste The Voice Kids. Naast hoofdrollen in verschillende musicals speelde Vajèn ook een hoofdrol in de films SpangaS in Actie, Hart Beat en First Kiss. Vajèn spreekt veel stemmen in voor series en films. Zoals de stem van Vaiana in de Disneyfilm Vaiana, Moxy in Ugly Dolls, Maya in Maya de Bij, en vele anderen.

Michiel Rozendal | zangcoach Kinderen voor Kinderen

Docent middag 6+

Michiel Rozendal is zangcoach en koordirigent van Kinderen voor Kinderen. Michiel is verantwoordelijk voor de zang bij het koor van Kinderen voor Kinderen en werkt ook als zangdocent bij Lucia Marthas. Michiel was muzikaal leider van de kinderen bij de musicals Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, De Tweeling van Joop van den Ende en Dik Trom van Rick Engelkes Producties. Tevens was hij muzikaal supervisor van de musical Kruimeltje. Hij was muzikaal leider van de kinderen in de musical Waanzinnig Gedroomd van producent Cook a Dream en repetitor bij de musical Afblijven, Spijt, Razend en Tina de musical van Homemade Productions. Daarnaast is hij thans werkzaam als vocal coach van de kinderen van de musical The Lion King van Stage Entertainment.

Binnenkort meer!

Docent

Hou onze social media in de gaten dus…

Informatie

Tijden 6+

Musical Ochtend
09:30 - 14:00

Kinderen voor Kinderen Middag
14:00 - 18:00

* tijden onder voorbehoud

Tickets

Leeftijd 6+ € 125,-
(inclusief goed gevulde goodiebag)

Ochtend & middag €225,-
(25 euro korting)

Locatie

Schouwburg Amstelveen

+31638925210

event@musical4daagse.nl

FAQ

Meest gestelde vragen

De ochtend staat volledig in het teken van Musical! Er worden workshop gegeven door bekende musicalartiesten. Er wordt gewerkt aan twee musicalnummers.

In de middag ligt de focus op Kinderen voor Kinderen. Hier worden workshops gegeven door docenten van het Kinderen voor Kinderen koor. Natuurlijk werken wij hier aan KvK nummers!

Alle kinderen van 3 t/m 14 jaar zijn welkom op ons event! Voor kinderen van 3 tot 6 jaar zal er op het echte toneel een avontuurlijke voorstelling zijn voor jou en je ouders met daarna twee verschillende workshops. Voor kinderen van 6 tot 14 jaar zullen er verschillende workshops van bekende docenten uit het musicalvak worden georganiseerd met een presentatie op het toneel van de Schouwburg Amstelveen. Naast deze voorstelling en workshops zijn er ook nog andere activiteiten die dag te doen op ons event!

Kun je geen genoeg krijgen van de workshops?! Natuurlijk kan je bij ons de hele dag mee doen. Je werkt tijdens de ochtend en middag aan verschillende nummers.
Als jij je aanmeld voor de hele dag krijg je zelfs 25 euro korting!

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar kan je je WEL op de dag zelf aanmelden tijdens het MusicalEvent. Helaas voor de kinderen van 6 t/m 14 jaar is dit NIET mogelijk, dit omdat wij al van te voren gerekend hebben op het aantal kinderen in elke groep en al een indeling hebben gemaakt voor onze docenten en deze lastig te wijzigen is. Je kan je aanmelden via: www.musical4daagse.nl/aanmelden-event

Voor de kinderen staat een leuke dag ingepland met verschillende workshops van bekende docenten uit het musicalvak. Zoals Michiel Rozendal als koordirigent van Kinderen voor Kinderen en acteurs en actrices van bekende musicals. Iedere groep volgt 4 workshops: zang, dans, spel en performance met een presentatie op het toneel van de Schouwburg Amstelveen. Deze groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. De kinderen krijgen thuis al 2 nummers om te oefenen. Tijdens het evenement zal hier hard aan gewerkt worden voor een goede presentatie voor publiek aan het einde van deze dag.

Met het MusicalEvent proberen wij een ontzettende leuke dag vol met belevenissen voor jou te organiseren! Er zijn veel activiteiten, bekende mensen en dit alles in een groot theater! Om dit allemaal voor elkaar te krijgen is dit doorberekend in de prijs van de tickets. Wij beloven een unieke, leuke en onvergetelijke dag!

Nee, alle kinderen die graag op het toneel willen staan of gek zijn van Kinderen voor Kinderen of musical zijn van harte welkom! Deze dag staat in het teken van plezier en meer leren aan de hand van workshops waar geen ervaring voor nodig is.

De Musical4daagse is in 2014 opgericht door professionele theaterdocenten Jeroen Heiliegers en Caroline Leardini. In schoolvakanties wordt op onze 10 locaties ergens wel een Musical4daagse georganiseerd. 4 dagen musical les met een concreet eindresultaat: een échte voorstelling voor publiek. In deze 4 dagen zal er op een leuke manier veel worden geleerd op het gebied van dans, zang en acteren. De Musical4daagse is van 6 t/m 12 jaar waar de kinderen geen ervaring nodig voor hebben! Aanmelden kan via: www.musical4daagse.nl/aanmelden