MusicalEvent voor iedereen van 3 t/m 5 jaar

Met haar wonderlijke verhalen en flamboyante uiterlijk betovert Lizelore haar publiek en neemt ze hen mee op één van haar vele avonturen.

16 mei 2021 is het zover! Het eerste MusicalEvent van De Musical4daagse. Dit unieke evenement zal één keer per jaar worden georganiseerd en is voor iedereen van 6 t/m 14 jaar & 3 t/m 5 jaar. Zorg dat jij er bent!
#MUSICALEVENT2021

Voorstelling |  3+ De avonturen van Lizelore

Verhaal

Met haar wonderlijke verhalen en flamboyante uiterlijk betovert Lizelore haar publiek en neemt ze hen mee op één van haar vele avonturen. Onderweg maak je kennis met bijzondere bos bewoners zoals de tover-snoepen-fee, de vlinder, de pissebed, de kabouter en nog veel andere verrassende vriendjes. Begeleid door vrolijke liedjes en rijmelarij onderzoekt Lizelore samen met de kinderen, in een van haar verhalen, luchtige levenslessen om nog eens over door te denken

Laat je mee voeren in een van Lizelore haar verhalen en verdien vervolgens je eigen avonturen diploma in een wervelende workshop vol fantasie!

 

Acteer en dansworkshop |  3+

Informatie

Na de magische voorstelling van Lizelore is het tijd voor de kinderen om zelf het podium op te gaan!
De kinderen gaan aan de slag met het thema van de voorstelling. Er zullen verschillende avontuurlijke spelopdrachten worden gegeven. En een dans kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. De ouders van de kinderen mogen tijdens deze twee uur durende workshop even ontspannen bij de bar en mogen na afloop kijken naar de presentatie.

 

Lotte Vugts

Lizelore & docent

Nadat Lotte in 2015 afstudeerde aan de opleiding Muziektheater wist ze al snel dat kindertheater haar ding was. Met haar rijke fantasie en aansprekende manier van vertellen weet ze menig kind te vervoeren.
Met haar werk viert ze eigenheid en stimuleert ze de pracht te zien in elke situatie.

Binnenkort meer!

Docent

Binnenkort meer informatie!

Informatie

Tijden 3+

Ochtend
09:30 - 12:30

Middag
14:00 - 17:00

* tijden onder voorbehoud

Tickets

Leeftijd 3+ € 75,-
(inclusief 2 kaartjes voor de voorstelling)

Locatie

Kleine Zaal
Schouwburg Amstelveen

+31638925210

event@musical4daagse.nl

FAQ

Meest gestelde vragen

Eerst zullen de kinderen samen met hun ouders gaan kijken naar een speciale en avontuurlijke voorstelling van Lizelore op het echte toneel van de Schouwburg Amstelveen. Zij zal jou meenemen op haar avontuur met leuke liedjes, verhalen en levenslessen. Daarna zullen de kinderen zonder ouders een dans en spel workshop in het thema van de voorstelling volgen om kennis te maken met musical.

Alle kinderen van 3 t/m 12 jaar zijn welkom op ons event! Voor kinderen van 3 tot 6 jaar zal er op het echte toneel een avontuurlijke voorstelling zijn voor jou en je ouders met daarna twee verschillende workshops. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar zullen er verschillende workshops van bekende docenten uit het musicalvak worden georganiseerd met een presentatie op het toneel van de Schouwburg Amstelveen. Naast deze voorstelling en workshops zijn er ook nog andere activiteiten die dag te doen op ons event!

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar kan je je WEL op de dag zelf aanmelden voor MusicalEvent. Helaas voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar is dit NIET mogelijk, dit omdat wij al van te voren gerekend hebben op het aantal kinderen in elke groep en al een indeling hebben gemaakt voor onze docenten en deze lastig te wijzigen is. Je kan je aanmelden via: www.musical4daagse.nl/aanmelden-event

Met het MusicalEvent proberen wij een ontzettende leuke dag vol met belevenissen voor jou te organiseren! Er zijn veel activiteiten, bekende mensen en andere leuke verrassingen die een prijskaartje hebben. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen is dit doorberekend in de prijs van de tickets. Maar wij beloven een leuke, onvergetelijke en speciale dag!

Nee, alle kinderen die graag op het toneel willen staan of gek zijn van Kinderen voor Kinderen of musical zijn van harte welkom! Deze dag staat in het teken van plezier en meer leren aan de hand van workshops waar geen ervaring voor nodig is.

De Musical4daagse is in 2014 opgericht door professionele theaterdocenten Jeroen Heiliegers en Caroline Leardini. In schoolvakanties wordt op onze 10 locaties ergens wel een Musical4daagse georganiseerd. 4 dagen musical les met een concreet eindresultaat: een échte voorstelling voor publiek. In deze 4 dagen zal er op een leuke manier veel worden geleerd op het gebied van dans, zang en acteren. De Musical4daagse is van 6 t/m 12 jaar waar de kinderen geen ervaring nodig voor hebben! Aanmelden kan via: www.musical4daagse.nl/aanmelden