Musical les in Eindhoven

Eindhoven TRY OUT!

Unieke
Musical dag in het theater!

De Musical4daagse TRY OUT! in Eindhoven is nieuw!  1 dag zingen, dansen en acteren in het Parktheater Eindhoven. Het is korte versie van De Musical4daagse. De workshop zal worden gegeven in het thema/musical van De Musical4daagse die in de vakantie plaatsvindt.

Theater is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Wat niet in de ‘echte’ wereld kan, kan wel in het theater. Tijdens de lessen kun je even iemand anders zijn dan wie je in het echt bent. De Musical4daagse TRY OUT! zorgt voor een blijvende herinnering bij de kinderen.

Wil je meer informatie, klik hier!

Aankomende Try Out! in Eindhoven

Carnavalsvakantie 2023

  • Data  24 februari
  • Locatie Parktheater Eindhoven
  • Tijd 09:00 – 15:00
  • Prijs per deelname € 60,-
Alles wat je moet weten!

Musical les is in de jaren steeds populairder geworden. Wij doen daar nog een stapje bovenop: Musical les in een groot theater. Samen met de theaters proberen wij de kinderen (en ouders) op een andere manier het gebouw binnen te krijgen.

Iedereen tussen 6 en 12 jaar kan bij ons mee doen. Je hebt alleen wat lef en vooral heel veel plezier in de lessen nodig!

De Musical4daagse TRY OUT! in Eindhoven is van 09:00 – 15:00

De les zal er worden gegeven in het thema/musical van De Musical4daagse die in deze vakantie plaatsvindt. Er wordt gewerkt aan twee zang en dans nummers en drie scenes. (Er zal tijdens De Musical4daagse TRY OUT! geen voorstelling plaatsvinden)

De Musical4daagse TRY OUT! in Eindhoven is nieuw. Samen met onze partnertheaters zorgen we ervoor dat kinderen op een educatieve en vooral laagdrempelige manier de magie van het theater kunnen ervaren.

Agenda 2023 Eindhoven