DANSSTIJL; SHOWDANCE

maart 2, 2019
maart 2, 2019 admin

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Elke week kan je op onze blog een nieuwe dansstijl vinden. Deze week hebben wij het over Showdance![/vc_column_text][vc_column_text]Showdance is een dansvorm waarbij gedanst wordt voor het vermaak van een publiek. Bij de dansstijl wordt gebruik gemaakt van verschillende dansstijlen als Jazz, Musical en showdance. Een les van showdance begint met een warming up, daarna aan de slag met een choreografie, dat is een stukje dans die de danser(es) opvoert voor publiek. Dit stukje dans kan de ene keer een spetters show-nummer zijn en de andere keer een hip jazz-nummer. Ook de musical FAME kenmerkt zich door de dansjes. Bij showdance worden vaak stijlen of nummers uit het verleden gebruikt, bijvoorbeeld uit de jaren 80! Het belangrijkste van deze stijl is dat je het goed laat zien aan het publiek, het heet niet voor niets showdance! Hoe laat je mensen in het publiek zien wat jij voelt en waar het nummer over gaat?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=5B1QTEGL3t0″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bij een musical wordt er natuurlijk veel gedanst. Zo is in de musical Hairspray, Petticoat, Mamma Mia en High School Musical veel dans te zien. Voor een groot gedeelte showdance. Dit kun je zien aan de overdreven gezichtsuitdrukking, grote en sierlijke bewegingen en een vrolijk nummer. Bij een choreografie gaat het er vooral om dat het er leuk, spetterend en fantastisch uitziet! Kijk voor een stukje uit de musical FAME vanaf 1:57![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_header title=”Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?”][/ut_header][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

[/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles![/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner][ut_btn button_text=”Meer informatie over onze prive zanglessen” button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2F%23section-prive-zangles|||” button_text_color=”#ffffff” button_background=”#f20c7c”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: