DANSSTIJL; MODERN

maart 23, 2019
maart 23, 2019 admin

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Elke week kan je op onze blog een nieuwe dansstijl vinden. Deze week hebben wij het over modern![/vc_column_text][vc_column_text]Deze te gekke dansstijl is geschreven door blogger Frodde!

Moderne dans is ongeveer een eeuw geleden ontstaan. Omdat het een grote verandering was ten opzichte van de dansstijlen die er toen waren, noemden ze het moderne dans. Die naam is nooit veranderd. Een groot verschil met andere dansstijlen in die tijd is dat de moderne dans zich niet alleen in Europa ontwikkelde maar ook voor een deel is ontstaan in de Verenigde Staten. Er is daardoor ook een verschil tussen Amerikaans moderne dans en Europees moderne dans. Het is bedacht omdat sommige mensen het niet eens waren met de klassieke dansstijlen, ze wilden meer vrijheid en eigen dansideeën uiten. De moderne dansers van begin 20ste eeuw dansten op blote voeten en droegen weinig kleren. Ook waren ze door moderne dans minder zenuwachtig omdat ze weten dat ze geen fouten konden maken omdat er geen vaste regels waren zoals bij klassieke dansstijlen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=zSgkuqaZJfo”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ik doe zelf al 4 jaar moderne dans en ik vind het heel leuk omdat je je gevoel erin kwijt kan en je zelf danspasjes kan verzinnen. Een dans wordt aangeleerd door een dansdocent. Eerst doen we een paar oefeningen om onze spieren goed op te warmen, als ze goed zijn opgewarmd doet de docent het één keer voor en daarna doen we mee. Als dat is gebeurd nemen we de dans allemaal even apart door en kun je dingen vragen die je niet begrijpt. Uiteindelijk dansen we hem nog een paar keer met de groep en is de dans aangeleerd. Moderne dans heeft ook heel veel met gevoel te maken en dat vind ik er zo mooi aan. Je moet je goed kunnen inleven als je aan moderne dans doet. En je kan ook lekker losgaan en alles van je af dansen. Als ik me verdrietig of boos voel ga ik dansen en voel ik me veel beter. De muziek die bij moderne dans wordt gebruikt is vaak rustig maar soms wordt er ook popmuziek gebruikt. Kijk voor de moderne dans in het filmpje hierboven, vindt jij moderne dans ook zo’n mooie dans?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_header title=”Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?”][/ut_header][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

[/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles![/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner][ut_btn button_text=”Meer informatie over onze prive zanglessen” button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2F%23section-prive-zangles|||” button_text_color=”#ffffff” button_background=”#f20c7c”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: