DANS STIJL VAN DE WEEK: URBAN

december 15, 2018
Posted in Musicals
december 15, 2018 Jeroen Heiliegers

DANS STIJL VAN DE WEEK: URBAN

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Elke week kan je op onze blog een nieuwe dansstijl vinden. Deze week hebben wij het over Urban![/vc_column_text][vc_column_text]Urban is een beetje een rare dansstijl. Urban bestaat uit een mix van straatdans en Afro-Amerikaanse achtergrond. Het is niet alleen een dansstijl maar ook een muziekstijl! De dans is begonnen in de jaren 70 en ontstaan in vooral arme wijken. Jongeren ontmoetten elkaar vaak op de straat en begonnen een ‘dancebattle’ om gevechten te voorkomen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=76&v=ZSjn3CAC5zI “][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De bewegingen die bij Urban horen zijn vooral acrobatisch, salsa en Afro-Cubaanse. Michael Jackson heeft veel te maken met deze dansstijl. Met zijn broertjes (Jackson Five) verscheen hij op televisie en Michael deed de robot, een beweging dat je lichaamsdelen apart van elkaar bewegen en je voeten over de vloer glijden dat het lijkt op wielen. Dit kan je een beetje vergelijken met mime! FILMPJE VAN DE ROBOT VANAF 1:16[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_header title=”Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?”][/ut_header][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

[/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles![/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner][ut_btn button_text=”Meer informatie over onze prive zanglessen” button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2F%23section-prive-zangles|||” button_text_color=”#ffffff” button_background=”#f20c7c”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: