DAG 4: MUSICAL4DAAGSE HAARLEM ZOMER 2018!

juli 28, 2018
juli 28, 2018 Jeroen Heiliegers

DAG 4: MUSICAL4DAAGSE HAARLEM ZOMER 2018!

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”none”]Vandaag was de allerlaatste voorstelling van De Musical4daagse in Haarlem deze zomer. We hebben twee mooie voorstellingen gezien van twee leuke en enthousiaste groepen. We zijn ontzettend trots op alle kinderen.

Dit was de tweede keer in samenwerking met De Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem. Hou onze facebook en website in de gaten welke vakantie van 2019 weer terug komen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][ut_animated_image size=”full” align=”right” image=”3451″ effect=”none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Op 8 en 9 september is De Musical4daagse weer in Haarlem, dan zijn er gratis dans en zang workshop te volgen in de Philharmonie.

In de herfstvakantie zijn we weer in Breukelen! Lijkt je dit leuk en echt iets voor jou? Schrijf je dan snel hier in! Voor informatie of nieuws houd de website en Facebook in de gaten!

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van het zingen? Kom vanaf september een proefles volgen in onze zangstudio in Vogelenzang. Voor meer informatie ga naar de website of klik hier.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ut_animated_image size=”large” align=”center” image=”3429″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: