DAG 4: MUSICAL4DAAGSE BREUKELEN 2018

maart 4, 2018
maart 4, 2018 Jeroen Heiliegers

DAG 4: MUSICAL4DAAGSE BREUKELEN 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]De Musical4daagse zit er al weer op in BREUKELEN! De dag begint zoals altijd met gezamelijk opwarmen. Als de stemmen zijn opgewarmd en iedereen er klaar voor is gaan we meteen aan de slag met de doorloop. De puntjes worden op de i gezet en hier en daar worden nog kleine aanpassingen doorgegeven.

Als de doorloop klaar is is het al bijna tijd voor een heel speciaal moment voor veel kinderen: De kostuums, make-up en haar. Alle kinderen staan rustig in de rij om door de kap en grime te worden klaar gemaakt voor de voorstelling. Er gaan liters haarlak doorheen en al het theater make-up wordt loyaal opgebracht. Er mag geen lippenstift of oogschaduw worden vergeten! De kostuums liggen klaar en iedereen maakt zich klaar voor de voorstelling.

Na de lunch wordt het theater omgebouwd speciaal voor de Musical4daagse. De stoelen staan klaar, het decor staat en het de theaterlampen branden. Nu ontbreekt er nog maar één ding: het publiek! Maar voordat het publiek mag komen, moet er nog eerst een generale repetitie worden gehouden. Een doorloop met alles er op en er aan, maar zonder publiek.

Het is inmiddels 14:00. Het publiek komt de zaal binnen. Deze keer was er maar liefs 110 man publiek naar onze voorstelling komen kijken. Met groot applaus worden de kinderen onthaalt. De buiging zelfs een staande ovatie. Na de voorstelling krijgen alle kinderen een Musical4daagse rapport.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

*Nieuws*

In de herfstvakantie is de Musical4daagse terug in Breukelen!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][ut_animated_image size=”full” align=”center” image=”3348″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: