DAG 1: MUSICAL4DAAGSE HAARLEM ZOMER 2018!

juli 21, 2018
juli 21, 2018 Jeroen Heiliegers

DAG 1: MUSICAL4DAAGSE HAARLEM ZOMER 2018!

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”none”]De wandel 4daagse in Nijmegen is net afgelopen, maar wij gaan hier in Haarlem door met De Musical4daagse!! Vandaag is het de 2de Musical4daagse in Haarlem in samenwerking met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem. De ouders mochten nog even meedoen met het inzingen voor de articulatie. We zijn daarna meteen begonnen met de eerste scene’s van de musical.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][ut_animated_image size=”full” align=”center” image=”3419″ effect=”none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Vandaag hebben we al veel aan de nummers gewerkt aangezien de dansdocenten er vanmiddag waren. De eerste dansen zitten er al in. Nu is de kunst om het te onthouden. Morgen gaan we verder en herhalen van wat we vandaag hebben gedaan. Wij zijn ontzettend trots dat we voor de tweede keer mogen samenwerken met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem.

Op 8 en 9 september is De Musical4daagse weer in Haarlem, dan zijn er gratis dans en zang workshop te volgen in de Philharmonie.

In de herfstvakantie zijn we weer in Breukelen! Lijkt je dit leuk en echt iets voor jou? Schrijf je dan snel hier in! Voor informatie of nieuws houd de website en Facebook in de gaten![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ut_animated_image size=”large” align=”center” image=”3415″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: