DAG 1: MUSICAL4DAAGSE HAARLEM ZOMER 2018!

juli 25, 2018
juli 25, 2018 Jeroen Heiliegers

DAG 1: MUSICAL4DAAGSE HAARLEM ZOMER 2018!

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”none”]De eerste week van De Musical4daagse zit er weer op en week 2 is alweer begonnen. Het is warm buiten maar gelukkig hebben wij in de zaal airco aangezien de kinderen al ontzettend hard aan het oefenen zijn voor de voorstelling zaterdag! We zijn daarna meteen begonnen met het hele script door te nemen en de rollen te bekijken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][ut_animated_image size=”full” align=”center” image=”3443″ effect=”none”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Vandaag hebben we een nieuwe docent die de regie doet. Dat is Nienke van der Linden. Zij is afgestuurd aan de Frank Sanders Academy. We hebben al aan de nummers en de scene gewerkt. De dansdocenten morgen ochtend komen om de dansen aan te leren. Wij zijn ontzettend trots dat we voor de tweede keer mogen samenwerken met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem.

Op 8 en 9 september is De Musical4daagse weer in Haarlem, dan zijn er gratis dans en zang workshop te volgen in de Philharmonie.

In de herfstvakantie zijn we weer in Breukelen! Lijkt je dit leuk en echt iets voor jou? Schrijf je dan snel hier in! Voor informatie of nieuws houd de website en Facebook in de gaten![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ut_animated_image size=”large” align=”center” image=”2860″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: