BLOG MUSICAL4DAAGSE BREUKELEN; CARLIJN

maart 20, 2019
maart 20, 2019 admin

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vandaag staat er een nieuwe blog online! Deze keer heeft Carlijn de Musical4daagse in Breukelen gevlogd én geblogd voor jullie! “Vier dagen zingen én dansen, hoe cool is dat!”[/vc_column_text][vc_column_text]Niets te doen in de vakantie? Kijk dan eens of er een musicial4daagse bij jou in de buurt is. Vier dagen zingen, dansen en een optreden voorbereiden met 20 tot 25 andere kinderen. Dat wilde ik ook. Ik heb me in december opgegeven en in de voorjaarsvakantie meegedaan in Breukelen. Het was superleuk! Een paar weken voor de voorjaarsvakantie krijg je het script thuisgestuurd met daarin de rolverdeling. Je begint dan met het uit je hoofd leren van je teksten en de liedjes. Dit keer spelen we de musical “de 3 biggetjes” en heb ik de rol van Knarri, één van de biggetjes. De musical is geïnspireerd op een film van K3.

De musical gaat over 3 biggetjes en 3 wolven. De 3 biggen willen graag verliefd worden. De 3 wolven willen de biggen vangen om ze op te eten, omdat hun vader dat graag wil. Degene die een big vangt krijgt de wolvenhorde van hun vader. De wolvenhorde helpt je in nood en natuurlijk willen ze deze alle drie wel hebben. De wolven grijpen elke kans om de biggen te verleiden, maar opeens worden ze verliefd op de biggen. Hun vader is daar eerst natuurlijk helemaal niet blij mee, maar uiteindelijk vergeeft hij het de 3 wolven wel. Wie moet nu de wolvenhorde krijgen? Wolf Wuppert wil ‘m heel graag hebben en krijgt de wolvenhorde dan ook. Alle drie de wolven zijn heel erg blij met hun biggetje en ze leven allemaal nog lang en gelukkig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_id=”https://www.youtube.com/watch?v=XGIWHAwuT5Y”][vc_video link=”https://youtu.be/BVSeJ-JCHBo”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hoe zien de dagen tijdens de musical4daagse er dan uit?

Elke dag beginnen we om 09.30 uur met opwarmen. Daarna gaan we de dansjes aanleren en scènes oefenen. Rond 10.30 uur is het tijd voor drinken met een koekje en daarna snel weer verder. Om 12.30 uur gaan we samen lunchen en dan hebben we nog maar een half uurtje om te oefenen, want om 13.30 uur worden we alweer opgehaald door onze ouders. De laatste dag is er nog heel even tijd om de moeilijke scenes en dansjes door te nemen. Daarna kleden we ons om en gaan we naar de grime en worden onze haren gedaan en worden we geschminkt. Dan is het tijd voor de laatste generale repetitie op het podium. Langzamerhand komt ook het publiek binnen: ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en anderen. Zij zijn natuurlijk heel benieuwd! Wanneer iedereen zit begint ons optreden en kunnen we laten zien wat we hebben geleerd en gedaan. Als afsluiting krijgen we een diploma waarin staat waar je al heel goed in bent.

Ik vond het echt superleuk om te doen en doe zeker nog een keer mee. Houd jij, net als ik van dansen en optreden? Schrijf je dan ook in bij de musical4daagse. Misschien spelen we dan samen in de volgende musical. Ik heb er nu al zin in![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_header title=”Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?”][/ut_header][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

[/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles![/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner][ut_btn button_text=”Meer informatie over onze prive zanglessen” button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2F%23section-prive-zangles|||” button_text_color=”#ffffff” button_background=”#f20c7c”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: