Auditietraining voor Kinderen voor Kinderen

Hoe zorg jij ervoor dat jij zo goed mogelijk bent voorbereid?

Auditietraining voor Kinderen voor Kinderen

Na De Musical4daagse willen veel kinderen auditie doen voor Kinderen voor Kinderen. Met meer dan 1000 (!) auditanten is het een flinke klus voor het team van Kinderen voor Kinderen om de juiste kinderen te selecteren. Van alle auditanten worden slechts een aantal geselecteerd. Hoe zorg jij ervoor dat jij zo goed mogelijk bent voorbereid?

De audities zijn net geweest en er waren maar liefst 5 kinderen van onze groepen door tot de laatste 20. Super!!

Auditietraining
Samen gaan we 4 uur hard aan de slag gegaan om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden op de auditie. 

Dit jaar zijn we weer terug met een nieuw programma voor kinderen die auditie willen doen voor Kinderen voor Kinderen.

Om je nog beter voor te bereiden hebben 2 momenten in dit jaar dat je je kan aanmelden voor de Auditietraining. Om je zo nog beter voor te bereiden.

Wat gaan we doen?

Tijdens de auditietraining zullen we werken aan verschillende disciplines die je nodig hebt tijdens de auditie. We zullen de dag gezamenlijk beginnen met een zang en dans warming-up. Hierna wordt een kleine choreografie aangeleerd. Hier zullen we coachen op het tempo van het aanleren, energie, uitstraling en natuurlijk plezier.

Daarna gaan we zingen. Zang is een van de belangrijkste disciplines voor deze auditie. We werken met het opgegeven auditienummer. Ook gaan we aan de slag met ritme, muzikaliteit, zangtechniek en beleving.

Wat tijdens deze dag niet mag ontbreken is net als bij de Musical4daagse, plezier hebben en het opbouwen van zelfvertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste tijdens de auditie!

Wat moet je weten?

Hoe oud moet ik zijn om auditie te doen voor het koor?
Als je 7 jaar of ouder bent maar nog niet in groep 8 zit, kun je auditie doen voor het koor.

Moet je veel ervaring hebben om audities te doen?
Dat hoeft niet, maar ze zoeken echte talent. Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen kost veel tijd en energie en het niveau is hoog.

Wie zitten er in het Koor?
Ieder jaar wisselt het Koor van samenstelling. Het Koor bestaat uit zangkinderen en danskinderen, in totaal rond de 35. Bij optredens zie je soms meer, soms minder kinderen. In de videoclips zie je ze allemaal.

Auditietraining Kinderen voor Kinderen

Nieuwe data!

Data


Haarlem 11 oktober 2020

Breukelen 18 oktober 2020

Kosten


Auditietraining € 55,-

Tijden

09:00 - 13:00