Kinderen voor Kinderen Auditietraining

Update: Audities Kinderen voor Kinderen 2021

Droomt jullie dochter of zoon er van om ook bij het Kinderen voor Kinderen koor te zingen? Meld je dan aan voor de auditietraining van KvK van de Musical4daagse.

De auditietrainingen worden voor de vierde jaar op rij georganiseerd door De Musical4daagse. Het team zorgt ervoor dat jij zo goed mogelijk voorbereid op de audities binnenkomt.

Mede dankzij de auditietraining van De Musical4daagse hebben 4 van onze leerlingen de top 50 gehaald. Zelfs twee leerlingen zijn tot de laatste 25 gekomen! Spannend!

Auditie doen bij Kinderen voor Kinderen

Tijdens de auditietraining van De Musical4daagse werk je aan de verschillende onderdelen die je nodig hebt tijdens de auditie. Onze docenten weten als eerst op welk lied er zal worden gezongen op de auditie. Zang is een van de belangrijkste disciplines voor deze auditie.

Hierna wordt een choreografie aangeleerd. Hier zullen we coachen op het tempo van het aanleren, energie, uitstraling en natuurlijk plezier.

Wat tijdens deze dag niet mag ontbreken is net als bij de Musical4daagse, plezier hebben en het opbouwen van zelfvertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste tijdens de auditie!

Meer informatie over de auditievoorwaarden kijk dan even op de website van Kinderen voor Kinderen.

Wil je meer weten over De Musical4daagse?​

Wat zeggen ze over ons?

Plankenkoorts of twijfel je?!

Speciaal voor alle kinderen die nog twijfelen, hebben we een E-book gemaakt.
Met allerlei leuke opdrachten, theater weetjes en een beetje info!