ACTEREN MET ELEMENTEN!

februari 1, 2019
februari 1, 2019 Jeroen Heiliegers

ACTEREN MET ELEMENTEN!

Als je gaat improviseren en een bepaalde rol wilt aannemen, kun je gebruik maken van de vier elementen. De vier elementen zijn; aarde, water, lucht en vuur. Iedereen heeft alle vier de elementen in zich, maar het ene element is bij iemand sterker aanwezig dan het andere. Ook als je weet wat voor rol je hebt, kun je kijken welk element er bij die rol past en zo heb je een beter beeld van hoe je moet reageren en bewegen als jouw rol en wat voor persoon/type jouw rol is.

Acteren met het element aarde

Een aarde-persoon is serieus, nauwkeurig en voorzichtig. Maar ook betrouwbaar, eerlijk en rustig. Hij/zij is veel aan het kijken/observeren, zo objectief mogelijk. Denkt veel na en is naar binnen gericht. Heeft moeite met beslissingen nemen, is vaak onzeker en kan niet goed tegen verandering. Een aarde-type loopt met zijn hoofd naar beneden en zet langzame, sloffende stappen. Bedenk als je loopt dat je door modder/klei beweegt, stel je dan voor hoe je zou lopen en houd dat in gedachte tijdens het bewegen.

Een aarde-persoon is serieus, nauwkeurig en voorzichtig.

Een voorbeeld van een rol uit de musical Annie, waar het element aarde naar voren komt is meneer Warbucks.

Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?

Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles!

, , ,
%d bloggers liken dit: