ACTEREN MET ELEMENTEN!

februari 22, 2019
februari 22, 2019 admin

ACTEREN MET ELEMENTEN!

Als je gaat improviseren en een bepaalde rol wilt aannemen, kun je gebruik maken van de vier elementen. De vier elementen zijn; aarde, water, lucht en vuur. Iedereen heeft alle vier de elementen in zich, maar het ene element is bij iemand sterker aanwezig dan het andere. Ook als je weet wat voor rol je hebt, kun je kijken welk element er bij die rol past en zo heb je een beter beeld van hoe je moet reageren en bewegen als jouw rol en wat voor persoon/type jouw rol is.

Acteren met het element Vuur!

Een vuur-persoon is doelgericht, rechttoe rechtaan, gedreven, energiek, vaak op zichzelf gericht, ongeduldig en wordt snel agressief of boos. Vuur houdt van tegenstand en is extravert. Trekt zich niets van een ander aan, weet wat hij wil, is moedig en kan goed leiding geven. Een vuurtype loopt met zijn hoofd naar voren gericht en zet zware stampende stappen. Ook als hij/zij gaat zitten zit diegene wat naar voren op zijn stoel.

Een vuur-persoon is doelgericht, rechttoe rechtaan, gedreven, energiek.

Een voorbeeld van een vuur-type uit de musical Annie is mevrouw Hannigan.

Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?

Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles!

,
%d bloggers liken dit: