ACTEREN MET ELEMENTEN!

februari 15, 2019
februari 15, 2019 Jeroen Heiliegers

ACTEREN MET ELEMENTEN!

Als je gaat improviseren en een bepaalde rol wilt aannemen, kun je gebruik maken van de vier elementen. De vier elementen zijn; aarde, water, lucht en vuur. Iedereen heeft alle vier de elementen in zich, maar het ene element is bij iemand sterker aanwezig dan het andere. Ook als je weet wat voor rol je hebt, kun je kijken welk element er bij die rol past en zo heb je een beter beeld van hoe je moet reageren en bewegen als jouw rol en wat voor persoon/type jouw rol is.

Acteren met het element Lucht!

Een luchttype is positief, enthousiast, vriendelijk, doelgericht, maar kan ook overkomen als hectisch en overdreven. Lucht is voortdurend in beweging, met meerdere dingen tegelijk bezig en is snel afgeleid. Vluchtig, speels, chaotisch, vrolijk en impulsief. Naar buiten gericht, maakt makkelijk contact met anderen. Houdt van avontuur en afwisseling. Als hij/zij iets uitlegt gebruikt diegene veel zijn armen en handen. Hij/zij is niet lang boos en soepel van denken. Een lucht-persoon loopt met zijn hoofd omhoog gericht en zet licht huppelende stappen.

Een luchttype is positief, enthousiast, vriendelijk, doelgericht.

Een voorbeeld van een lucht-type uit de musical Annie is Annie.

Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?

Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles!

, ,
%d bloggers liken dit: