Team

 

Jeroen Heiliegers

Jeroen Heiliegers

Jeroen Heiliegers

Eigenaar / Docent

Even voorstellen...

Jeroen Heiliegers heeft de Musical4daagse opgericht in 2014. Hij afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium te Haarlem. Naast het hoofdvak zang, dans en spel heeft hij heel geleerd op het gebied van lesgeven.

Jeroen is docent en muzikaal leider bij de Musical4daagse. Daarnaast geeft hij bij de Musical4daagse privé zang- en pianoles.

Naast de Musical4daagse werkt Jeroen voor verschillende kindermusicals als zangcoach en muzikaal leider. Sinds 2017 organiseert Jeroen zangworkshops voor koren en bedrijven bij Muziektheaterlab. Meer informatie hierover is te vinden op www.muziektheaterlab.nl

Energiek

98%

Gemotiveerd

95%

Doelgericht

97%

Caroline Leardini

Even voorstellen...

Caroline Leardini is sinds januari 2014 docent bij de Musical4daagse. In 2014 is zij afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium te Haarlem. Naast hoofdvak zang, dans en spel heeft zij veel geleerd op het gebied van lesgeven.

Caroline is docent en script schrijver bij de Musical4daagse. Daarnaast geeft zij bij de Musical4daagse privé zangles en auditietrainingen.

Naast de Musical4daagse is Caroline regisseur bij veel kindermusicals en zangcoach bij selectiegroepen als vooropleiding voor een Conservatorium.
Sinds 2017 is zij eigenaar van Muziektheaterlab. Daar verzorgt zij zangworkshops voor koren en bedrijven. Meer informatie hierover is te vinden op www.muziektheaterlab.nl

Doelgericht

94%

Inspirerend

98%

Creatief

99%
Caroline Leardini

Caroline

Docent