HAARLEM CULTUUR FESTIVAL WAS EEN SUCCES!

september 10, 2018
september 10, 2018 admin

HAARLEM CULTUUR FESTIVAL WAS EEN SUCCES!

Afgelopen weekend kon je tijdens het Haarlem Cultuur Fesitval een zangles winnen!! Het enige wat je hoefde te doen was je email achter te laten. Wij maken aanstaande zaterdag 15 september de winnaar bekend!! Dus heb je onze facebook nog niet geliked doe dat dan want wie weet heb jij gewonnen!!

Het hele weekend heeft De Musical4daagse workshops georganiseerd waarin je kon leren dansen en zingen. We hebben alvast een voorproefje gegeven op de Musical4daagse. Afgelopen zomervakantie was de Musical4daagse in Haarlem en in 2019 zijn we terug!!!  Je hebt geen ervaring nodig en iedereen mag meedoen. Durf te experimenteren met jouw talenten, want theater maken is natuurlijk het allerleukst!

Kan je niet wachten? In de herfstvakantie zijn we weer in Breukelen en in de kerstvakantie in Huizen! Lijkt je dit leuk en echt iets voor jou? Schrijf je dan snel hier in! Voor informatie of nieuws houd de website en Facebook in de gaten!

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van het zingen? Kom vanaf september een proefles volgen in onze zangstudio in Vogelenzang. Voor meer informatie ga naar de website of klik hier.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
%d bloggers liken dit: